Satori

Satori är japanska och betyder upplysning. Vi erbjuder en mötesplats för alla målgrupper och vill skapa en lustfylld och avspänd atmosfär där man trivs och vill sitta länge i någon av våra sköna soffor eller fåtöljer.

Satori ägs av Eva Olsson, som drivit café i många år och själv är vegetarian och vegan i perioder när hennes karaktär orkar med detta. Hon brinner för det vegetariska köket och Satori är Evas drömprojekt och det café hon allra helst vill gå till själv. Eva lagar middag hemma varje dag och på Satoris receptbank hittar du flera av hennes favoritrecept. Du måste bara prova att baka hennes supergoda veganska, kladdiga chokladmuffins.

Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar supergod frukost, lunch och varm mat hela kvällen. Vår matfilosofi går under mantrat ”keep it simple”, mat utan krusiduller helt enkelt. Allt vi serverar innehåller naturliga råvaror och vi värnar om att dessa processas minimalt. Av vår mat får man energi och man vet vad man äter. Oavsett om du väljer en raw-food sallad eller en grillad macka på nybakat stenungsbröd, känner du dig skön i kroppen efteråt. Vi tycker det är viktigt att man alltid ger sig själv och sin kropp den absolut bästa maten.

Inne på Satori finns ett stort community table, där man kan sitta upp till 16 personer, som du kan boka för dig och dina vänner.

Vi har valt att öppna vårt första Satori i Malmö. Under 2016 kommer vårt andra Satori att öppnas i Göteborg.